onSchedule

Title Image

Hvad siger vores kunder?

Home  /  Hvad siger vores kunder?

Ny, unik og virkelig sjov oplevelse

At få lov til at køre ræs imod mine kollegaer til et team event var virkelig en ny, unik og sjov oplevelse. Vi levede os alle sammen rigtig meget ind i oplevelsen og havde det sjovt fra start til slut. En kæmpe anbefaling herfra hvis man skal ud med venner, familie eller kollegaer.

Anja Holst Nielsen

Tak til VR Racing Denmark teamet!

I anledning af julefrokost havde vi VR Racing Denmark forbi. Det var super sjovt at spille VR Racing Denmark. Fed effekt med at sædet bevæger sig, for at få en endnu mere virkelighedstro oplevelse af at køre ræs. Det var en kanon oplevelse at prøve at køre ræs uden den ellers livsfarlige risiko der er forbundet med den slags. Tak til VR Racing Denmark teamet.

Robert Senftleben

Føles det som et rigtigt ræs

Fed oplevelse. Med vind i håret og et sæde der bevæger sig i takt med kørslen, føles det som et rigtigt ræs, på en rigtig racerbane. Det vil jeg helt sikkert prøve igen!

Vár Arge Seloy

VR-Racing er en super fed oplevelse.

VR-Racing er en super fed oplevelse. For en tidligere fodboldspiller som jeg, var konkurrencegenet sat på prøve og jeg følte mig som den nye Lewis Hamilton da jeg satte mig bag rattet

Martin Svensson