Events

VR Racing Denmark er en oplagt mulighed til et fedt event, hvor alle kan være med. Uanset om det er et firmaevent, en polterabend, børnefødselsdag eller noget helt andet.

Firmaevent

Polterabend

fødselsdag

julefrokost

skræddersyet

Send event forespørgsel

Firma event

Til jer der vil have det ultimative firmaarrangement

Har du dyrket alverdens teambuilding-øvelser og allerede bowlet med dine kollegaer? Kæmper I med at finde den rigtige aktivitet til jeres næste firmaarrangement?

Så prøv VR Racing Denmark!

VR racing er for mænd og kvinder i alle aldre og er den perfekte aktivitet til en sjov og tempofyldt aktivitet med kollegaerne – hvad enten det er i forbindelse med teambuilding, kontordag eller julefrokosten. I kan køre Grand Prix, teste jeres udholdenhed og holdånd med et Le Mans eller få vores hjælp til at sammensætte en pakke efter jeres ønsker og budget. Vi kan tage grupper op til 24 personer og langer gerne både snacks og drikkevarer over disken (for større grupper, kontakt os for at høre hvilke muligheder vi kan tilbyde). Så hold jeres næste firmaarrangement hos VR Racing og find ud af hvem der er den bedste racerkører i firmaet!

Polterabend

Til jer der skal arrangere den fedeste polterabend!

VR Racing Denmark danner de  perfekte rammer for en sjov og anderledes polterabend. Om det så er første stop på dagen eller det sidste inden I tager i byen – så er I altid velkomne hos VR Racing. Vi kan tage grupper op til 24 personer ad gangen og sammensætter gerne en pakke efter jeres ønsker og budget. Og hos os må man godt køre med promiller i blodet. Så giv bruden eller gommen den fedeste race-oplevelse i vores 5D simulatorer og find ud af hvem af jer, der er den ultimative racerkører!

Fødselsdag

Om du fylder 8 eller 70 år, så er VR racing aktiviteten der vil give dig en fødselsdag I sent vil glemme!

VR Racing Denmark danner de perfekte rammer for en sjov og anderledes fødselsdag! VR Racing er for alle aldre – og er en sjov og tempofyldt aktivitet, der nok skal få gang i fejringen med vennerne eller familien. I kan køre et træningsforløb eller Grand Prix efter vores faste pakker eller få vores hjælp til at sammensætte en pakke efter jeres ønsker og budget. Så hold din næste fødselsdag hos VR Racing Denmark og få den fedeste race-oplevelse i vores 5D simulatorer!

Der er ingen aldersbegrænsning, men vi anbefaler vi en minimumshøjde på 140 cm. Hvis I er i tvivl, er I velkomne til at komme forbi os på Amagerbrogade og prøve at nå pedalerne.  

Julefrokost

Skal jeres julefrokost være lidt ud over det sædvanlige?

Om det er vennerne fra madklubben, gutterne fra studietiden, eller kollegerne, så garanterer vi for at I vil se nye sider af hinanden i kampens hede om førstepladsen.

Find jeres skjulte racertalenter frem før eller efter jeres julefrokost – hos os må man godt køre med promiller i blodet. Vi kan tage grupper op til 24 personer ad gangen og sammensætter gerne en pakke efter jeres ønsker og budget.

Skræddersyet events

Til jer hvor vores standard pakker ikke helt er nok.

Vil I gerne prøve kræfter med VR racing til jeres næste arrangement, men mangler en pakke, der passer til jeres ønsker? Så kontakt os endelig for et godt tilbud!

VR Racing Denmark er for mænd og kvinder i alle aldre og er en sjov og tempofyldt aktivitet – hvad enten det er i forbindelse med fødselsdag, teambuilding eller noget helt tredje. Vi tager normalt grupper op til 24 personer og langer gerne både snacks og drikkevarer over disken efter aftale. Er I flere, er der mulighed for at booke vores lokaler og køre flere timers race efter jeres ønsker.

Så få skræddersyet jeres næste arrangement hos VR Racing Denmark og find ud af hvem af jer, der er den ultimative racerkører!

Send event forespørgsel

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os