Om VR Racing Denmark

Her kan du læse lidt om os.

VR Racing Denmark

VR Racing Denmark er Danmarks første virtual reality racing center og gør det nemt for alle at få fart over feltet!

VR Racing Denmark er startet med baggrund i kærlighed til motorsport og ønsket om at motorsportens verden kan nå langt flere end den gør i dag. Med virtual reality og noget af markedets bedste simulatorudstyr giver vi mænd og kvinder i alle aldre muligheden for at opleve glæden af at køre en racerbil med 300 km/t – uden risiko for materielle eller fysiske skader og til en brøkdel af prisen!

Nu byder teknologien nemlig på nye muligheder for, at alle kan få en uforglemmelig og virkelighedstro race-oplevelse. muliggør at børn, unge og gamle, som ikke ellers ville få muligheden for at køre en rigtig racerbil eller i et rigtigt racerløb, får mulighed for at prøve kræfter med det eller dyrke det regelmæssigt sammen med kollegaer, venner eller familie. Med vores 5D simulatorer får du en oplevelse ud over det sædvanlige med uovertruffen 3D visuelle effekter, bevægelse i sædet og vind i håret!

Besøg os på Amagerbrogade 92 i København eller giv os et kald for mere information. Vi glæder os til at introducere dig til den fedeste race-oplevelse!

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os