VR Racing vs gokart

Har du prøvet at køre gokart?

Det er de færreste, der har prøvet at køre en rigtig racerbil, men du har måske prøvet at køre med i en sportsbil på en racerbane – eller du har prøvet at køre gokart med vennerne.

Men hvordan kan VR racing så sammenlignes med gokart?

5 bud på hvordan vr-racing er bedre end gokart

Det er billigere

Standard gokart priser i Københavnsområdet er i gennemsnit 13-16 kr. per minut. Hos VR Racing Denmark har vi mange forskellige pakker, men fælles for dem er at priserne ligger imellem 7-9 kr. per minut.
 

Mange forskellige baner

Hos VR Racing Denmark behøver du ikke at køre rundt i den samme gokart på den samme bane igen og igen. Du er ikke begrænset til hverken den samme gokart eller bane. Vi har over 170 forskellige biler og over 90 forskellige baner, så hvert besøg kan være en hel ny oplevelse! Fra klassiske biler til moderne sportsbiler, fra støvede rally-baner til snævre bybaner, eller din helt egen Formel 1 oplevelse – så er mulighederne hos VR Racing Denmark uendelige og vi har helt sikkert lige det du altid har drømt om at prøve!

 

Fair konkurrence

Når du er ude at køre gokart er du afhængig af mange faktorer uden for din egen kontrol: Er kvaliteten af alle gokarts ens? Har de været vedligeholdt ens eller har nogle fx nyere dæk på? Muligheden for at vinde er også påvirket af dine modkøreres vægt, da vægten har stor indflydelse på acceleration og tophastighed. Hos VR Racing Denmark i København er alle vr-simulatorne ens og ingen får tilfældigt en fordel – hos os er det dine evner på racerbanen, der tæller!

 

Du kommer ikke til skade

VR Racing Denmark tilbyder en race-oplevelse så tæt på virkeligheden som muligt uden risikoen for at komme til skade – og til en brøkdel af prisen!. Hvis du kører galt i en gokart vil du kunne mærke det! Kør galt i en af vores simulatorer med 300km/t vil du stadig kunne fuldføre dit løb – og grine med dine venner over det bagefter. Virtual Reality biler bryder ikke sammen og har ikke brug for vedligehold, så hvis du betaler for 1 times kørsel, så er det det, du får!

 

Ingen alkoholforbud

I gokart er det strengt forbudt at drikke alkohol, hvis man skal køre. Hos VR Racing Denmark er der ingen sådanne krav for at bruge vores simulatorer. Du er velkommen til at nyde alkohol både før og efter et race, hvilket gør VR Racing Denmark til den perfekte aktivitet for et hvert socialt arrangement – især polterabend og firmaarrangementer i København. Så længe du er i stand til stadig at betjene udstyret forsvarligt.

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os