onSchedule

Title Image

VR Racing vs. Gokart

Home  /  VR Racing vs. Gokart

Hvad er forskellen på VR Racing og Gokart?

Det er de færreste, der har prøvet at køre en rigtig racerbil, men du har måske prøvet at køre med i en sportsbil på en racerbane – eller du har prøvet at køre gokart med vennerne. Men hvordan kan VR racing så sammenlignes med gokart?

5 bud på, hvorfor VR Racing er bedre end gokart

Billigere pris: Standard gokart priser i Københavnsområdet er i gennemsnit 13-16 kr. per minut. Hos VR Racing Denmark har vi mange forskellige pakker, men fælles for dem er at priserne ligger imellem 7-9 kr. per minut.

90 forskellige baner: Hos VR Racing Denmark behøver du ikke at køre rundt i den samme gokart på den samme bane igen og igen. Du er ikke begrænset til hverken den samme gokart eller bane. Vi har over 170 forskellige biler og over 90 forskellige baner, så hvert besøg kan være en hel ny oplevelse! Fra klassiske biler til moderne sportsbiler, fra støvede rally-baner til snævre bybaner, eller din helt egen Formel 1 oplevelse – så er mulighederne hos VR Racing Denmark uendelige og vi har helt sikkert lige det du altid har drømt om at prøve!

Fair konkurrence: Når du er ude at køre gokart er du afhængig af mange faktorer uden for din egen kontrol: Er kvaliteten af alle gokarts ens? Har de været vedligeholdt ens eller har nogle fx nyere dæk på? Muligheden for at vinde er også påvirket af dine modkøreres vægt, da vægten har stor indflydelse på acceleration og tophastighed. Hos VR Racing Denmark i København er alle vr-simulatorne ens og ingen får tilfældigt en fordel – hos os er det dine evner på racerbanen, der tæller!

Du kommer ikke til skade: VR Racing Denmark tilbyder en race-oplevelse så tæt på virkeligheden som muligt uden risikoen for at komme til skade – og til en brøkdel af prisen!. Hvis du kører galt i en gokart vil du kunne mærke det! Kør galt i en af vores simulatorer med 300km/t vil du stadig kunne fuldføre dit løb – og grine med dine venner over det bagefter. Virtual Reality biler bryder ikke sammen og har ikke brug for vedligehold, så hvis du betaler for 1 times kørsel, så er det det, du får!

Ingen alkoholforbud: I gokart er det strengt forbudt at drikke alkohol, hvis man skal køre. Hos VR Racing Denmark er der ingen sådanne krav for at bruge vores simulatorer. Du er velkommen til at nyde alkohol både før og efter et race, hvilket gør VR Racing Denmark til den perfekte aktivitet for et hvert socialt arrangement – især polterabend og firmaarrangementer i København. Så længe du er i stand til stadig at styre udstyret forsvarligt.