onSchedule

Title Image

Praktisk information

Home  /  Praktisk information

Sådan bliver i klar til race

VR Racing Denmark danner de idealle rammer for en raceoplevelse ud over det sædvanlige – for dig, dine venner eller kollegaer med virtual reality i København. Vi gør det nemt for jer – men der er få ting i selv må huske:

Kom i god tid

Når I booket jeres race-oplevelse – hvad enten online eller ved at kontakte os – skal I møde op 10 minutter før, så der er god tid til at blive checket ind og briefet. Briefingen er en kort introduktion til vores simulatorer og udstyr og forklaring af, hvordan jeres race forløber. Og så er det ellers ud på racerbanen!

Alle tiderne i vores pakker er 100% køretid. Derfor skal I også medregne korte pauser imellem segmenter. Hvis I f.eks. har booket et Grand Prix, får I en lille pause på et par minutter imellem træning, kvalifikationen og løbet.

Vi har alt det udstyr I skal bruge

I skal bare komme som I er. I kan køre i jeres almindelige tøj og hvis I kommer klædt på til fest kan man sagtens køre i både laksko og høje hæle.

Tag en ven under armen – der er gode tilskuer muligheder

VR Racing Denmark er sjovest når man konkurrerer i mod sine venner eller kollegaer til et firmaarrangement i København, men hvis man bare vil kigge på har vi ud over vores mange 5D simulatorer også plads til gæster og tilskuere.  Der er skærme ved hver simulator – så man nemt kan holde øje med kørerne og de races, der bliver kørt i VR-simulatorerne. I kan købe kolde drikkevarer og snacks, der kan nydes både under og efter jeres race. Så planlæg gerne lidt ekstra tid ved et besøg hos i VR Racing Denmark.