Praktisk information

Sådan bliver I klar til VR Race

}

Kom i god tid

Vi har alt udstyr

Tag gerne en ven med

VR-Racing er nemt at forberede sig til

VR Racing Denmark danner de ideelle rammer for  en raceoplevelse ud over det sædvanlige for dig, dine venner eller kollegaer.
 

Kom i god tid

Når I booket jeres race-oplevelse – hvad enten online eller ved at kontakte os – skal I møde op 10 minutter før, så der er god tid til at blive checket ind og briefet. Briefingen er en kort introduktion til vores simulatorer og udstyr og forklaring af, hvordan jeres race forløber. Og så er det ellers ud på racerbanen!

Alle tiderne i vores pakker er 100% køretid. Derfor skal I også medregne korte pauser imellem segmenter. Hvis I f.eks. har booket et Grand Prix, får I en lille pause på et par minutter imellem træning, kvalifikationen og løbet.
 

Vi har alt det udstyr I skal bruge

I skal bare komme som I er. I kan køre i jeres almindelige tøj og hvis I kommer klædt på til fest kan man sagtens køre i både laksko og høje hæle.
 

Tag en ven under armen – der er gode tilskuer muligheder

VR racing er sjovest når man konkurrerer i mod sine venner eller kollegaer, men hvis man bare vil kigge på har vi ud over vores mange 5D simulatorer  også plads til gæster og tilskuere. Vi har nemlig indrettet et hyggeligt cafeområde – så man nemt kan holde øje med kørerne og de races, der bliver kørt i VR-simulatorerne. I kan købe kolde drikkevarer og snacks  i baren, der kan nydes både under og efter jeres race. Så planlæg gerne lidt ekstra tid ved et besøg hos i VR Racing Denmark.

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os