onSchedule

Title Image

VR Racing for børn

Home  /  VR Racing for børn

VR Racing Denmark for børn

VR Racing Denmark er for alle – også uanset alder. Det eneste krav er, at du kan sidde ordentligt i racersædet og nå pedalerne.

Simulator racing – eller sim-racing, som det også kaldes – er faktisk inde for e-sporten én af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere af de unge Formel 1-stjerner skylder deres evner til e-sporten og dyrker stadig sim-racing den dag i dag ved siden af deres karrierer i Formel 1. Da Virtual Reality-udstyret er relativt dyrt findes der i dag ingen tilbud til børn og unge om at gå til sim-racing som en sport – og det ønsker vi hos VR Racing Denmark at rette op på. Hvad enten du er til støvede rally-baner eller snævre bybaner, så er mulighederne for træning eller blot sjov og ballade med vennerne hos VR Racing Denmark uendelige.

VR Racing Denmark opfordrer derfor alle børn og unge til at prøve det af og se om det er noget for dig – vi anbefaler dog en minimumsalder på 8 år og en højde over ca. 130 cm for at få den bedst mulige race-oplevelse!

Vil du høre mere?
Vil du høre mere om at gå til sim-racing hos VR Racing Denmark i København i din fritid? Så kontakt os ved at ringe eller skrive til os for mere information.