onSchedule

Title Image

Hvad er VR Racing?

Home  /  Hvad er VR Racing?

Har du prøvet følelsen af at køre racerbil?

Har du prøvet følelsen af at køre racerbil med 300 km/t? VR Racing Denmark i København er det nærmeste du kommer at opleve adrenalinsuset og glæden af at køre en racerbil – men uden risiko og til en brøkdel af prisen. Med vores 5D simulatorer får du en oplevelse ud over det sædvanlige med virkelighedsnære 3D visuelle effekter, bevægelse i sædet og vind i håret!

I vores vr-simulatorer bliver du fastspændt i rigtige racer-sæder, hvor du mærker enhver bevægelse bilen laver på banen. Og ud over de nyeste Virtual Reality headsets og særligt formede Formel 1-rat har vi tilføjet vindgeneratorer, så du kan mærke vinden suse i håret når generatorerne imiterer vindhastigheder op til 300 km/t. Med surround sound høretelefonerne kan du høre motorene omkring dig på banen. Dette det giver dig også mulighed for med vores kommunikationssystem at tale med dine medkørere på banen.

Alt i alt får du hos VR Racing Denmark en uforglemmelig og virkelighedstro race-oplevelse – for dig, dine venner eller kollegaer til et firmaarrangement i København.