spørgsmål om VR Racing Denmark

Find svar om alt det praktiske og meget mere

generelt

Hvad er VR?

Med et virtual reality headset over hovedet kan du opleve og bevæge dig rundt i en anden verden. Headsetet har 2 skærme foran hvert øje der viser dig en virtuel verden. Tracking systemet i headsetet gør at der registrerer dine bevægelser så du kan bevæge dig rundt i den virtuelle verden. VR Racing bruger denne teknologi til at placere dig i en racerbil – hvor du kan kører imod dine venner og kollegarer.

Er der aldersbegrænsning?

Nej, men man skal være stor nok til at kunne sidde ordentligt i et racersædet og nå pedalerne. Derfor anbefaler vi en minimumsalder på 8 år og en højde over ca. 140cm.

Er det farligt?

Nej, det er ikke farligt. Det kan føles meget virkelighedstro, men man kan ikke komme fysisk til skade.

Der er dog nogen, som kan opleve vr-syge, som føles som køresyge. Det er ikke farligt, men kan være lidt ubehageligt, mens det står på.

Er tiderne i pakkerne inklusiv briefing?

Nej. Alle tiderne i vores pakker er 100% køretid. Så hvis I f.eks. booker et Grand Prix på 45 min skal I møde op 10 min før, så der er god tid til briefing og regn med småpauser imellem træning, kvalifikation og løbet.

Praktisk

Skal man have specielt tøj på?

Nej. Du kan køre i dit almindelige tøj og hvis I kommer klædt på til fest kan man sagtens køre i både laksko og høje hæle.

Kan man køre alene?

Ja, sagtens. For alle vores pakker kan vi tilføje A.I.-kørere, så du har mulighed for at køre med op til 30 biler på banen på én gang.

Må man drikke alkohol før et race?

Ja. Da det er bilsimulatorer er der ingen krav om, at man ikke må drikke alkohol, som man f.eks. ser med gokart. VR racing er derfor den perfekte aktivitet for polterabend, firmaarrangementer eller bare action packed aktivitet inden man forsætter i byen med vennerne. Vores eneste krav er at man kan betjene simulatorerne forsvarligt.

Andet

Hvad sker der, hvis jeg får det dårligt?

Det er under 5 %, der oplever en mere eller mindre grad af VR-syge hos VR Racing Denmark. Men hvis det sker, skal du stoppe med at bruge simulatoren med det samme og tage fat i en af vores medarbejdere. Du vil få mulighed for at bruge vores simulator uden bevægelse og VR og derved have mulighed for at gennemføre dit løb. Læs mere om VR-syge her [link].

Kan man købe drikkevarer hos jer?

Ja. Vi sælger kolde sodavand og vand som man kan nyde før, under eller efter et race ved vores cafeborde. 

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os