VR racing for børn

VR Racing Denmark er for alle over 8 år. Derudover er eneste krav, at du kan sidde ordentligt i racersædet og nå pedalerne hvilket kræver at du er ca. 140cm høj.

Simulator racing – eller sim-racing, som det også kaldes – er faktisk inde for e-sporten én af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere af de unge Formel 1-stjerner skylder deres evner til e-sporten og dyrker stadig sim-racing den dag i dag ved siden af deres karrierer i Formel 1. Da Virtual Reality-udstyret er relativt dyrt findes der i dag ingen tilbud til børn og unge om at gå til sim-racing som en sport – og det ønsker vi hos VR Racing Denmark at rette op på. Hvad enten du er til støvede rally-baner eller snævre bybaner, så er mulighederne for træning eller blot sjov og ballade med vennerne hos VR Racing Denmark uendelige.

VR Racing Denmark opfordrer derfor alle børn og unge til at prøve det af og se om det er noget for dig!

Vil du høre mere om at gå til sim-racing hos VR Racing Denmark i København i din fritid? Så kontakt os ved at ringe eller skrive til os for mere information.

Double Sprint

Til jer hvor et enkelt sprint ikke er nok

Double Sprint er træning, som vi kender det fra Formel 1 træningsdage. Du starter fra pitten og kører ud på banen hvor det gælder om at sætte hurtigste omgangstid – eller hvis I kører flere sammen kan vælge at race og battle mod hinanden.

Hvad end I vælger, er Double Sprint en god mulighed for at prøve vores 5D simulatorer og opleve Virtual Racing når det er bedst!  

1-16 kørere
(grupper over 8 bliver i delt i 2 hold)

}

2 x 20 minutter

Frit valg af biler og baner

295 kr. pr. person

Grand Prix

Til jer der vil have den ultimative VR Racing-oplevelse

Vores Grand Prix er den ultimative race-oplevelse bygget op som vi kender det fra weekendløb i motorsporten. I får først 10 minutters træning, så I kan lære bilen og banen at kende. Derefter 15 minutters kvalifikation, hvor det gælder om at sætte hurtigste omgangstid. Den omgangstid I sætter bestemmer startplaceringen i løbet.

Til sidst slutter I af med 20 minutters løb med en rigtig grid-start hvor I vil mærke det samme sus som en rigtig racerkører mærker når 30 biler suser ned mod første sving med over 200 km/t og alle prøver at komme først igennem svinget.

Grand Prixet er hvor I skiller fårene fra bukkene og finder ud af, hvem I jeres gruppe er den ultimative racerkører!

1-16 kørere
(grupper over 8 bliver i delt i 2 hold)

}

10 min. træning
15 min. kvalifikation
20 min. race

Frit valg af biler og baner

395 kr. pr. person

Le Mans

Til den store gruppe der vil have den ultimative VR Racing-oplevelse

Vores Le Mans race er den perfekte pakke for større grupper, firmaarrangementer eller teambuilding events, hvor I er 2-3 personer per hold. Det vil sige, at I er 2-3 kørere per simulator, hvor i skiftes til at køre på samme måde som ved det rigtige 24-timers Le Mans. I bestemmer selv taktik i forhold til køreskift, hvilket foregår ved, at I kører i pit og en ny kører hopper i sædet.

Denne pakke giver den ultimative Le Mans oplevelse, hvor det er hele holdet, der skal levere for at I til slut står øverst på podiet! 

1-16 kørere
(grupper over 8 bliver i delt i 2 hold)

}

15 min. træning
15 min. kvalifikation
90 min. race

Frit valg af biler og baner

895 kr. pr. person

tilbud og nyheder

Åbningstider

Man - Lukket
Tirs - Lukket
Ons 14:00-20:00
Tors 14:00-20:00
Fre 14:00-20:00
Lør 10:00-20:00
Søn 12:00-18:00

Dørene lukkes en halv
time før lukketid.

Uden for alm. åbningstid: efter aftale
Kontakt os for at høre nærmere.

adresse

VR Racing Denmark

Amagerbrogade 92
2300  København S

Følg os